موقعیت : صفحه اصلی > سنجش و ارزشیابی  > اعلام زمانبندی آزمونهای آنلاین و هماهنگ > آزمون الکترونیکی آبانماه 98 > صنایع غذایی  تماس با ما |اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب

« نکات قابل توجه در برگزاری آزمون های عملی »

þ   کلیه کارآموزان بایستی حداقل 30 دقیقه قبل از موعد شروع آزمون ، در محل برگزاری حضور بهم رسانند .

þ   همراه داشتن کارت شناسایی معتبر عکسدار ( کارت ملی ) جهت شرکت در جلسه آزمون الزامی است .

þ   همراه داشتن ملزومات مورد نیاز شرکت در آزمون هر حرفه ، الزامی است .

þ   برای کسب اطلاع از زمانبندی تعیین شده برای آزمون عملی هر حرفه ، کافی است ابتدا دوره آزمونی را انتخاب نموده و سپس با انتخاب رشته مورد نظر ، نسبت به مشاهده جدول زمانبندی آزمون حرفه های آن اقدام نمایید .

þ   آدرس مجتمع آموزش و سنجش مهارت شهید مروّتی :

میدان بهمن ، خیابان آزادگان ، مقابل بیمارستان امیر المومنین (ع) ، جنب پارک سردار جنگل

مجتمع آموزش و سنجش مهارت شهید مروّتی

تلفن : 55346300  -  55346340

نکته قابل توجه : برای آن دسته از حرفه هایی که  برگزاری آزمون عملی آنها در محل مراکز دیگر و یا آموزشگاه می باشد ، مسئولین آموزشگاه بایستی قبل از تاریخ آزمون عملی نسبت به دریافت لیست آزمونی حرفه مربوطه از مرکز اقدام نماید .
               زمانبندی آزمون های عملی  مرکز شماره 8 شمیرانات ( دو منظوره زعفرانیه)     آزمون  الکترونیکی آبانماه 1398
 نام رشته :صنایع غذایی            
ردیف نام آموزشگاه نام حرفه تعداد کارآموز  برگزاری آزمون عملی ملاحظات
نوبت اول مجدد عملی تاریخ آزمون عملی  ساعت محل برگزاری آزمونگر
تعداد تاریخ آزمون کتبی
                     
1  بانودانش  نانوای نانهای حجیم  و نیمه حجیم  (98/8/12) 2     98/11/08 08:30  بانودانش خانم مینایی 22927758   
آشپز غذاهای   فوری (98/8/22) 1      
آشپز سنتی (98/8/19) 2      
 نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم  (98/8/21) 2      
شیرینی پز درجه 1 (98/8/28) 2      
                     
2 بیگی  شیرینی پز درجه 1  (98/8/11) 1       08:30      
                     
3 پانیذتبریز2  متصدی کافی شاپ  (98/8/27) 1     98/11/12 08:30 پانیذتبریز2 خانم رضائی 09127007930   
شیرینی  پز درجه 2(98/8/27) 2      
آَشپز درجه 1(98/8/27) 1      
                     
4 دارچین  نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص فردار ماهر (98/7/7) 2     98/11/07 08:30 دارچین  خانم  وارش 88872323  
نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص   خمیر ساز ماهر (98/7/7) 1+1      
نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم  (98/7/7) 1      
                     
5  سانار سانیا    نظارت بر بهداشت و ایمنی درواحد غذا و نوشیدنی     (98/8/29) 2     98/11/12 08:30 3 ساناز سانیا  خانم آراسته 09133618452   
                     
6 3 ساناز سانیا  آشپز درجه 1  (98/8/29) 1     98/11/12 08:30 3 ساناز سانیا  خانم آراسته 09133618452   
                     
7 مرجان آبی کباب زنی و تخته کاری (98/7/29) 1     98/11/14 08:30 مرجان آبی مرکز- 5- 55346308  
دسر ساز بین المللی    1 98/5/27  شهین افشاری
کیک ساز و ترساز    1 98/5/28
متصدی کافی شاپ    1 98/5/26
                     
8  نیکوروش شعبه 1 آشپز _(98/8/11) 9+3     98/11/13 08:30  نیکوروش شعبه 1 خانم بیگی 09194906141   
قناد(89/8/11) 1      
                     
9 هنرشریف آشپز غذاهای  فوری (98/8/11) 1     98/11/13 08:30 هنرشریف مرکز- 5- 55346308  
شیرینی پز درجه 1 (98/8/11) 10      
                     
10 بروزرسانی شیرینی پز درجه 2   1 98/1/16 98/11/07 08:30 دارچین    ملودی بینش پَژوه
آشپز    1 98/1/16 مریم فخر
                     

بازديدکنندگان اين صفحه: 82 | بازديدکنندگان امروز: 531 | کل بازديدکنندگان: 1534224 | بازديدکنندگان آنلاین: 1 | زمان بارگزاري صفحه: 0/5937 ثانيه